Тиждень трудового навчання

Відповідно до плану роботи школи на 2022-2023 навчальний рік був проведений Тиждень трудового навчання "Тільки в праці життя і краса людини'', в рамках якого відбулися такі заходи:

- конкурс малюнків "Світ професій - очима дітей ";

- корекційно-навчальний захід "Ми працю любимо, що в творчість перейшла";

- профорієнтаційний захід "Правильний вибір професії - важливий крок для досягнення успіху ";

- корекційно-розважальний захід "Школа умілих господарів".

Зміст заходів спрямований на розвиток у дітей навичок творчої діяльності, саморозвитку; формування практичних вмінь, обґрунтованого вибору професії з урахуванням власних здібностей; створення умов для реалізації особистісно-орієнтованого підходу до навчання, виховання та розвитку особистості.

/Files/images/kollaj1.jpg /Files/images/kollaj3.jpg /Files/images/kollaj2.jpg /Files/images/kollaj4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Берегти своє здоров’я – це означає вести здоровий і активний спосіб життя. А ще - виробляти в собі добрі, корисні звички, позбавлятись та уникати шкідливих.

З метою формування здоров’язберігаючої компетентності школярів у Спеціальній школі в м. Дубно проводився Тиждень здорового способу життя, під час якого були проведені виховні години, динамічні перерви, спортивні змагання, рухливі ігри на свіжому повітрі. Учасники освітнього процесу малювали тематичні малюнки, говорили про правильне харчування і продуктивне спілкування, користь вітамінів і режиму дня для дитячого організму.
Кожен день був цікавим, змістовним та різноманітним, учні здобули багато корисної інформації, яку зможуть застосувати у повсякденному житті для збереження свого здоров’я.

https://www.facebook.com/100017848175836/videos/302986362790921/

Дата останньої зміни 14 Березня 2024