Всесвітній день дитини

«Що треба для щастя й усмішки дитини? Щоб сонце ласкаве нас гріло щодня Оселя затишна й чуйна родина Та мамина пісня щоб завжди жила.» Щороку 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини — прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними. Цей день — нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гідними громадянами своєї держави. Виховний розважальний захiд «Щаслива дитина – успiшна країна» відбувся в Спеціальній школі в м. Дубно. Соціальний педагог Савчук Н.В. говорила з учнями про їхні права, наголошуючи, що людина – найцінніший скарб на землі. Також в програмі свята були ігри та змагання, під час яких діти зарядились позитивною енергією та отримали багато гарних емоцій.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Берегти своє здоров’я – це означає вести здоровий і активний спосіб життя. А ще - виробляти в собі добрі, корисні звички, позбавлятись та уникати шкідливих.

З метою формування здоров’язберігаючої компетентності школярів у Спеціальній школі в м. Дубно проводився Тиждень здорового способу життя, під час якого були проведені виховні години, динамічні перерви, спортивні змагання, рухливі ігри на свіжому повітрі. Учасники освітнього процесу малювали тематичні малюнки, говорили про правильне харчування і продуктивне спілкування, користь вітамінів і режиму дня для дитячого організму.
Кожен день був цікавим, змістовним та різноманітним, учні здобули багато корисної інформації, яку зможуть застосувати у повсякденному житті для збереження свого здоров’я.

https://www.facebook.com/100017848175836/videos/302986362790921/

Дата останньої зміни 14 Березня 2024